De lessen tijdens de paasvakantie gaan gewoon door. Enkel op paaszondag is er geen les voor de kleuters (sporthal gesloten). 
Omdat we in de krokusvakantie merkten dat er in sommige basisgroepen zeer weinig kinderen aanwezig waren, zal er voor de lessen tijdens de paasvakantie (zaterdag 3, 10en 17 april) met inschrijvingen gewerkt worden. Voor de groepen basis 1 en 2 zal dit door Annelies Roels opgenomen worden. Voor  basis 3 en 4 door Linde De Meyer.Het principe dat kinderen moeten kiezen voor 1 hobby blijft behouden. Wie dus koos voor turnen en in de bubbel van 10 zit, zal van deze lesgevers wekelijks een mail krijgen met een link om in te schrijven.We proberen zoveel mogelijk de 4 bubbels te behouden. Als er echter in een groep maar 1 of 2 kinderen ingeschreven zijn, zal deze kinderen gevraagd worden aan te sluiten bij een andere groep. Basis 2 zal dan aansluiten bij basis 1, basis 3 bij basis 4.
Voor de kleuters en de tumbling wordt er op dezelfde manier verder gewerkt (wekelijks inschrijven).
Voor basis 5 en plus16 zullen we vanaf 7 april buitenlessen voorzien. Hier zal een aparte mail voor verstuurd worden.
Wij blijven verder de coronamaatregelen volgen (mondmaskers, ontsmetten enz) en zullen bij goed weer ook gebruik maken van de mogelijkheid om bv buiten op te warmen.Mogen wij ook met aandrang vragen zieke kinderen of kinderen die een risicocontact hadden niet aan de les te laten deelnemen?
Ontvang je onze mails niet? Kijk ook eens in je spam of bij je ongewenste mails.

turnlessen de komende weken