Wellicht hebben jullie al gehoord over Trooper. Trooper is een hulpmiddel dat ons gratis centjes oplevert door jouw aankopen! En het kost jou ook niks, nada, noppes! Leuk he?

Trooper werkt zo:

  1. Je bent van plan om iets online te kopen bij bijvoorbeeld bol.com.
  2. Je moet naar Trooper surfen en dan als vereniging ‘turnclub kalken’ kiezen.
  3. Daar zie je verschillende online shops zoals Coolblue, bol.com, booking.com, decathlon, collect & go….
  4. Je kiest dan jouw shop waar je wilt shoppen door op de banner te klikken.
  5. En zo ga je via Trooper naar de shop en wij krijgen bijvoorbeeld 2% op het boek dat jij hebt gekocht. Zonder dat het jou iets kost!

Bedrijven willen immers meer klanten op hun webshops vandaar dat ze Trooper gebruiken voor hun marketing. Er doen al meer dan 600 webshops mee aan Trooper!

Hier is een filmpje dat alles heel duidelijk illustreert: https://youtu.be/jGgVgioUMq0

P.S.: voor de vergeetkousen onder ons; er is ook een Trooperbot! Het is een plugin voor je browser. Voorlopig kan hij je in twee browsers helpen, Chrome en Firefox. Trooperbot bliept op wanneer je op een webshop komt die samenwerkt met Trooper. Zo kan je het dus nooit vergeten! Behalve bij Coolblue, Collect&go en Smartphonehoesjes bliept hij niet. Je kan Trooperbot downloaden door hierop te klikken: https://trooper.be/trooperbot Doen dus!

Trooper werkt enkel als iedereen aan zijn vrienden, vriendinnetjes, nonkels, tantes, nichten, neven, achternichten, achterneven, collega’s, ex-liefjes, juffrouwen, meesters, oma’s, opa’s… vertelt dat ze turnclub Kalken kunnen steunen via Trooper. Troop jij dus met ons mee?

Wij hopen dat jullie allemaal samen troopen met ons!

Indien er vragen zijn mogen jullie ons altijd contacteren.