De sportsector gaat naar code oranje. Wat betekent dit concreet voor onze turnlessen?
 
Voor de kleutergroepen en de basisgroepen die turnen op zaterdag (basis 1 tot 4) verandert er niets (kinderen tot 12 jaar).
 
Voor de groepen basis 5, plus16, volhouders en tumbling gaan de lessen verder. Qua zaalbezetting zitten wij reeds in code oranje ( de capaciteit van onze groepen is reeds berekend volgens het principe van 1 sporter per 10m²). Onze lesgevers geven altijd les met mondmasker. Reinigen handen, materiaal en verluchting van de zaal gebeurt ook reeds en wij gebruiken geen kleedkamers. Het enige waar we strenger moeten op toezien is het bewaren van afstand tijdens de lessen. 
 
Het mondmasker van de sporters mag pas afgezet worden bij de start van de les en moet direct weer opgezet worden van zodra  de les beëindigd is. 
Tijdens de les moet zoveel mogelijk afstand gehouden worden. Dus die gezellige babbel tijdens het wachten op de volgende oefening kan nog wel, maar van op afstand! Onze lesgevers zullen hier streng op toezien.
 
Voor de acrogroep zal een alternatief programma uitgewerkt worden voor de komende weken. De leden zullen hier via mail verder over geïnformeerd worden.
 
Wij verwachten dat iedereen zich strikt aan deze regels houdt.
 
We wensen jullie allen veel moed, een goede gezondheid en veel sportplezier de komende weken!
Code oranje
Tagged on: