❗️Nieuwe covid-maatregelen sporthal Laarne❗️


Vanaf morgen 4-12-2021 moet iedereen vanaf 6 jaar een mondmasker dragen bij het betreden van de sporthal. Dit geldt in de gangen & kleedkamers. Van zodra we beginnen turnen mag het mondmasker terug af.
Vergeet ook niet dat we terug binnen- en buitenkomen langs de zijdeuren van de D-zaal (behalve tumbling). Ouders wachten onze leden ook daar op bij het afhalen.
We houden het allemaal samen veilig zodat we kunnen blijven sporten 💪👊
🤸‍♀️ Tot in de volgende turnles! 🤸‍♀️

Bestelling kledij + lessen herfstvakantie

Wie nog kledij wil bestellen kan dit nog tot en met dinsdag 2 november via onderstaande link:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdnmFiDxST4LpK1Z8Y7hcTGGBR23uzJvqYiorgrfivu_nsTtQ/viewform?gxids=7628

Graag het juiste bedrag overschrijven op rekeningnummer BE05 9734 1300 1075 van KTK (nieuw rekeningnummer). Je bestelling wordt pas klaar gelegd als ze ook betaald werd.
Alle bestelde kledij zal dan in de loop van november in de les aan je kind meegegeven worden.


Tijdens de herfstvakantie gaan onze lessen gewoon door (behalve op dinsdag 2 november voor de acrogroep, de sporthal is dan gesloten).
Sedert vandaag dragen onze lesgevers opnieuw een mondmasker en wordt er extra aandacht besteed aan het verluchten van de zaal. Mogen wij ook vragen dat iedereen de handen ontsmet bij het binnenkomen van de sporthal/zaal.