Chrystantenverkoop 16 oktober

Beste ouders en leden,

Nu het nieuwe turnjaar van start is gegaan, beginnen we ook al stilaan aan onze extra activiteiten te denken die de kosten van dit werkjaar moeten helpen dragen.

Op zaterdag 16 oktober 2021 is er opnieuw een chrysantenverkoop. We verzamelen (in club t-shirt/sweater en met heuptasje) om 9u45 te Kalken (de exacte plaats wordt later nog doorgegeven). Na het indelen van de groepen kan iedereen zijn beste verkoopstalenten bovenhalen. We zouden zeker ook jongere leden willen aanmoedigen om mee te helpen (worden begeleid door een volwassene). 

Rond 13u kan iedereen die dit wenst weer gratis genieten van boterhammen en soep ‘à volonté’.  

In de namiddag gaan we niet opnieuw de baan op. We hopen uitverkocht te zijn tegen 13u! 

Voor deze verkoop zouden we over zoveel mogelijk vervoermiddelen en medewerkers moeten kunnen beschikken. Naast personenwagens kunnen we ook bestelwagens en aanhangwagens meer dan goed gebruiken. Dus iedereen die zich enkele uren kan vrijmaken, heten we van harte welkom!

Je kan via mail inschrijven op info@turnclubkalken.be

Wie niet in Kalken woont, kan chrysanten bestellen ( via mail).

Alvast bedankt en tot 16 oktober!!!

Het bestuur en de lesgevers.

OPGELET : de turnlessen op 16 oktober gaan niet door !!!

Volg KTK online

Beste ouders en leden,

Wil je graag je kind bezig zien in onze turnlessen? Wil je als eerste op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Ben je nieuw in onze turnclub? Of ben je ons vorig jaar misschien een likeje vergeten geven? Dan is het nu jouw kans om ons online te volgen!

  • Facebook: Koninklijke Turnclub Kalken
  • Instagram: turnclubkalken

Tot snel, on- of offline 😉 

Bestuur en lesgevers KTK

PS Vanaf 1 oktober vallen er een heleboel coronamaatregelen weg. De turnlessen mogen dan weer helemaal op de gewone manier doorgaan. Mondmaskers blijven voorlopig wel verplicht voor 12plus in de gangen van de sporthal. Ook handen ontsmetten blijft aangeraden (dit kan bij het binnenkomen in de sporthal en in de zaal)