turnlessen de komende weken

De lessen tijdens de paasvakantie gaan gewoon door. Enkel op paaszondag is er geen les voor de kleuters (sporthal gesloten). 
Omdat we in de krokusvakantie merkten dat er in sommige basisgroepen zeer weinig kinderen aanwezig waren, zal er voor de lessen tijdens de paasvakantie (zaterdag 3, 10en 17 april) met inschrijvingen gewerkt worden. Voor de groepen basis 1 en 2 zal dit door Annelies Roels opgenomen worden. Voor  basis 3 en 4 door Linde De Meyer.Het principe dat kinderen moeten kiezen voor 1 hobby blijft behouden. Wie dus koos voor turnen en in de bubbel van 10 zit, zal van deze lesgevers wekelijks een mail krijgen met een link om in te schrijven.We proberen zoveel mogelijk de 4 bubbels te behouden. Als er echter in een groep maar 1 of 2 kinderen ingeschreven zijn, zal deze kinderen gevraagd worden aan te sluiten bij een andere groep. Basis 2 zal dan aansluiten bij basis 1, basis 3 bij basis 4.
Voor de kleuters en de tumbling wordt er op dezelfde manier verder gewerkt (wekelijks inschrijven).
Voor basis 5 en plus16 zullen we vanaf 7 april buitenlessen voorzien. Hier zal een aparte mail voor verstuurd worden.
Wij blijven verder de coronamaatregelen volgen (mondmaskers, ontsmetten enz) en zullen bij goed weer ook gebruik maken van de mogelijkheid om bv buiten op te warmen.Mogen wij ook met aandrang vragen zieke kinderen of kinderen die een risicocontact hadden niet aan de les te laten deelnemen?
Ontvang je onze mails niet? Kijk ook eens in je spam of bij je ongewenste mails.

TROOPER

Wellicht hebben jullie al gehoord over Trooper. Trooper is een hulpmiddel dat ons gratis centjes oplevert door jouw aankopen! En het kost jou ook niks, nada, noppes! Leuk he?

Trooper werkt zo:

  1. Je bent van plan om iets online te kopen bij bijvoorbeeld bol.com.
  2. Je moet naar Trooper surfen en dan als vereniging ‘turnclub kalken’ kiezen.
  3. Daar zie je verschillende online shops zoals Coolblue, bol.com, booking.com, decathlon, collect & go….
  4. Je kiest dan jouw shop waar je wilt shoppen door op de banner te klikken.
  5. En zo ga je via Trooper naar de shop en wij krijgen bijvoorbeeld 2% op het boek dat jij hebt gekocht. Zonder dat het jou iets kost!

Bedrijven willen immers meer klanten op hun webshops vandaar dat ze Trooper gebruiken voor hun marketing. Er doen al meer dan 600 webshops mee aan Trooper!

Hier is een filmpje dat alles heel duidelijk illustreert: https://youtu.be/jGgVgioUMq0

P.S.: voor de vergeetkousen onder ons; er is ook een Trooperbot! Het is een plugin voor je browser. Voorlopig kan hij je in twee browsers helpen, Chrome en Firefox. Trooperbot bliept op wanneer je op een webshop komt die samenwerkt met Trooper. Zo kan je het dus nooit vergeten! Behalve bij Coolblue, Collect&go en Smartphonehoesjes bliept hij niet. Je kan Trooperbot downloaden door hierop te klikken: https://trooper.be/trooperbot Doen dus!

 

Trooper werkt enkel als iedereen aan zijn vrienden, vriendinnetjes, nonkels, tantes, nichten, neven, achternichten, achterneven, collega’s, ex-liefjes, juffrouwen, meesters, oma’s, opa’s… vertelt dat ze turnclub Kalken kunnen steunen via Trooper. Troop jij dus met ons mee?

 

Wij hopen dat jullie allemaal samen troopen met ons!

Indien er vragen zijn mogen jullie ons altijd contacteren.